Top 10 pesmi za švicanje na vadbi.

Womens Health

Ne me preveč obsojati – imam playliste za čisto vsako stvar, ki se je lahko spomnite. Vsako počutje, vsaka priložnost…you name it! Za relaksacijo imam rada mirno glasbo z orientalskim pridihom, tečem s pomočjo latino ritmov, uspavajo pa me klasične melodije. Nikoli se nisem odločila za samo eno vrsto glasbe, kar je čisto v skladu z mojo osebnostjo. Všeč mi je toliko različnih stvari, da me včasih ljudje presenečeno gledajo, saj ne pričakujejo takih kombinacij interesov. Obožujem modo, notranji dizajn umetnost in kulinariko, zraven pa uživam ob igranju video igric s tipi, gledanju Hobita in branju igre prestolov. Repam skupaj z Drakeom in pojem žalostne pesmi z Lano Del Rey. Ne ustrezam škatlici, ki jo je zame sestavila družba in to mi je najbolj všeč pri meni. Lastna nepredvidljivost me iz dneva v dan bolj zabava.

Kljub temu glasbo rada pokupčkam skupaj. Kot sem že omenila, ustvarim playlisto glede na svoje počutje in to se iz dneva v dan spreminja. Ko delam vaje za moč, me najbol požene rap ali r&b muzika z odštekanimi ritmi in močnimi basi. Pomaga mi narediti tisti zadnji trebušnjak v seriji. Glasbo čutim kot srčni utrip. Pravzaprav mi je dosti vseeno kaj pravi besedilo, saj se mi po glavi sprehajajo številke ponovitev vaj, ki jih delam. Tu je mojih top 10 pesmi ta trenutek.

 

TOP 10 PESMI ZA ŠVICANJE NA VADBI

Vročo robo zavoham že preden se vidi dim. Ob hudi muzki se nam strastnim plesalcem čisto zrooola. In ne, nismo na drogah.
 

01.     Jessie J – Ain’t Been Done
02.     Fifth Harmony – I’m Worth It (Feat. Kid Ink)
03.     Iggy Azalea – Change Your Life (Feat. T.I.)
04.     Common – Diamonds (Feat. Big Sean)
05.     Kid Ink – Ride Out (Feat. Tyga, Wale … ) 
06.    
Fergie – L.A. LOVE (la la) (Feat. YG)
07.     Liane V – Whatchu Gon Do (Feat. Problem)
08.      Kat Graham – Put Your Graffiti On Me
09.     Fifth Harmony – Bo$$
10.      Flo Rida – Girl’s Mine

 

 Vse omenjene komade lahko dobite na playlisti: tukaj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.