Jesenska športna moda. Kaj obleči za trening?

StellaSport. Collage1

Čas je da si nabavim večjo omaro. Še malo pa se predali ne bodo mogli zapreti, ker bo od znotraj pritiskala pošastna gora oblačil. Pa sem razkrila svojo šibko točko – “new clothes, new clothes everywhere!”. Ko odhajam iz trgovine z vrečko v roki, si včasih predstavljam kako me ven pospremi komad “oops, I did it again”, krivde pa od nikoder. Da tokrat nebi iz Adidasa odšla z celotno kolekcijo StellaSport sem se raje malo poigrala z njo na svojem računalniku in sestavila idealni outfit za jesenski trening v naravi. Poleg leopardjih vzorcev, je nova kolekcija polna barv, razigranih zvezdic in “odštekanih” puloverjev! Zdaj ko prihajajo bolj mrzli dnevi so puloverji nepogrešljiv del vsake športnice, ki se ne pusti mrzlemu vetru, da jo vrže iz tira. Ne pozabi, da se dnevi hitreje temnijo, zato si omisli kakšen kos v udarni barvi, če te slučajno zaloti tema. Če se odpravljaš na daljšo turo, sabo vzemi tudi manjši nahrbtnik in notri pospravi vse kar potrebuješ.

Če te zanima kakšen izgleda moj jesenski trening v naravi, si lahko vaje ogledaš tukaj. Poleg tega sem zate pripravila še listo mojih najljubših komadov, da ti med vadbo ne bo dolgčas.

StellaSport. Collage3

Bejbe pssssst, tukaj je še nekaj parov hudih pajkic iz nove kolekcije, leopardje so že pri meni v omari! Enostavno se nisem mogla upreti. Spet! Če si želiš ogledati še druge stylinge iz nove kolekcije na Instagramu pobrskaj za hashtagom #stellasportychic

StellaSport. Collage2

Leave a Reply

Your email address will not be published.