Moj ECOlunchbox

EcoLB_Photo_1

EcoLB_Photo_2

EcoLB_Photo_3

EcoLB_Photo_5

Juhuhu pa sem končno odkrila način, kako si v službi privoščiti odlično kosilo, brez da bi vsak cent svoje plače zapravila v bližnjih restavracijah! Zaradi navdušenja nad svojo novo službo večino časa preživim kar v pisarni in včasih kar malo pozabim na čas in pravilno prehrano. Čeprav se še nisem čisto navadila, da si kosilo pripravljam že zjutraj ali celo dan prej, sem vesela, da mi  obrokov ni potrebno nositi naokoli v folijah in plastičnih posodah.

Ker mi ni vseeno za naš planet in me resnično pretresejo slike živali ujetih v plastične embalaže, se že dalj časa trudim ločevati odpadke, v trgovino nositi svoje vrečke in varčevati z vodo. Čeprav so to čisto majhni koraki in z njimi ne naredim super velike spremembe na svetu, se počutim bolje sama pri sebi. Tako tudi na delo odhajam z ekološkimi posodicami “ecolunchbox”, ki so narejene iz nerjavečega jekla ter za dolgotrajno uporabo. Ne vsebujejo plastike ali toksinov, hkrati pa so elegantne in neverjetno priročne. Čeprav na prvi pogled delujejo majhne, v njih brez problema pospravim tudi večje porcije prav tako  pa so idealne tudi za nadzor nad količinami obrokov. S tabo gredo  kadarkoli in kamorkoli;  piknik v naravi, izlet na morje; hoja v gore – you name it! Čiščenje je čisto enostavno, saj jih lahko pomivate v  pomivalnem stroju, vendar se izogibajte mikrovalovne pečice!

Sama imam trenutno doma tri odlične izdelke:  “ECOlunchbox Oval” ( Za glavne obroke), “ECOlunchbox Solo Rectangle” (Idealen za solatke ali sendviče) ter mali “ECOdipper” (Za prigrizke, oreščke in sadje). Želim si tudi čisto novi “ECOlunchbox Three in One”, kamor lahko pospraviš  kar 3 obroke, brez da bi se premešali ali zmečkali.

Toplo priporočam, da si priskrbiš svojega in poskrbiš tako za svoje telo, kot za naš zelen planet. Dobiš jih v super luštni  spletni trgovinici Blue Parasol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.